Energi automation

ETP Consult´s elingeniører laver energiautomation, og har god erfaring med både SCADA- og PLC-programmering, opsætning RTUer (remote terminal units) og beskyttelsesrelæer og protokollerne IEC 61850-8, IEC60870-5-104, TCP/IP mv., samt etablering af SRO-systemer.

Grundlaget for at sikre høj funktionalitet og fleksibilitet i elnetværk er intelligente automationssystemer, der tillader en decentral, web-baseret drift. Det giver mulighed for telekontrol, kommunikation og tilslutning af decentralt I/O-udstyr, og der kan laves simuleringer uden at forstyrre driften.

I alle elnetværk, er kontrolsystemet afgørende for at sikre, økonomisk og pålidelig drift, og systemet giver dig mulighed for at øge oppe-tiden af netværket, og det reagerer hurtigt og effektivt overfor udfald.

Vores tekniske og innovative koncepter sikrer, at dit netværks-kontrolsystem vil fortsætte med at opfylde dine krav langt ind i fremtiden.

Vi rådgiver også gerne, når det drejer sig om valg af styrings- og reguleringsmetoder, og kommunikationsmedie i forbindelse med SRO-systemer.

Kontakt person

Peter L. Gaardbo

© 2024 ETP Consult A/S