Om os

HISTORIE: ETP Consult blev grundlagt i 2005. Virksomheden har speciale i det eltekniske område. ETP Consult har hovedsæde i Danmark og afdelinger på Færøerne og Grønland.

KOMPETENCER: Uvildig el- teknisk rådgivning hvor kunden altid er i centrum. Det er princippet, som ETP Consult arbejder ud fra.
ETP har mange års erfaring i at projektere el- forsyningsanlæg og udbygge transmissions– og distributionsnet på høj-, mellem- og lavspændingsniveauer.
ETP Consult har erfaring med programmering af beskyttelsesrelæer og opsamling af nøgledata via RTU og grafisk fremstilling i SCADA, som giver brugervenlig drift og vedligeholdelse af koblingsstationer.
ETP har en lang række erfaringer med projektering af offentlige byggerier, som Campus, skoler, boligblokke, alderdomshjem, butikcentre, hospitaler m.m.

ERFARING: ETP Consult yder el- teknisk rådgivning og projektering m.m. til el-forsyningsselskaber, det offentlige, arbejder sammen med andre rådgivere.
ETP Consult har erfaring med forundersøgelser, skitseprojekter, projektering samt tilsyn og projektledelse ved udførelse af større opgaver.
Vores erfaringsgrundlag er opbygget gennem mange års arbejde i elforsyningsbranchen. ETP Consults kunder spænder over private ingeniør virksomheder, hospitaler, institutioner, boligforeninger, butikskæder, forsyningsselskaber og offentlige myndigheder.

ETP Consult A/S har “ansvarsforsikring for erhverv” hos Tryg Forsikring A/S.

© 2024 ETP Consult A/S