Lejligheder i Struer

PROJEKTET: Et lejlighedskompleks med 12 lejligheder i Struer havde behov for renovering og genopbygning efter brand. Projektet omfattede ny elinstallation i lejlighederne samt belysning i fælles områderne og etablering af en ny elevator skakt uden for bygningen. ETP Consult var projektingeniører på design af elektriske systemer og projektledelse.

LØSNINGEN: ETP Consult har foretaget detalje projektering af de elektriske systemer i projektet og været ansvarlig for tilsyn i anlægsfasen med løbende kvalitetssikring. Projektet omfatter projektering af tele-, data- og tv-installationer, etablering af el installationer, dimensionering af gruppetavler og tilhørende forsyningskabler. Administrative opgaver omfatter: projektledelse, afholdelse af byggemøder, projektplanlægning, tilsyn på stedet og kvalitetssikring.

BELYSNING OG HÅRDE HVIDEVARER: ETP Consult vejledte kunden vedr. spørgsmål om belysningsudstyr, automatiseringssystemer og husholdningsudstyr til hver af lejlighederne.

Belysningssystemer: Design og udførelse af lys armaturer og automatisering systemer er vigtige spørgsmål, som skal afklares tidligt i processen. Det rigtige valg af belysningssystemer kan medføre betydelige besparelser på energiforbruget.

Automatiseringssystemer: Automations og styringssystemer er designet til central administration og integration af varme, el og overvågningssystemer. Systemerne kan tilpasses kundens behov og er meget brugervenlige af administrerer.

Hårde hvidevarer: Vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ovn, komfur, køleskab, fryser og TV gør en stor del af en normal husholdnings elforbrug og er derfor oplagte emner, at træffe beslutning om, når der skal gennemføres energieffektivitet tiltag i private hjem.

© 2024 ETP Consult A/S